Veranstaltungen

Veranstaltungen

Wir freuen uns, die Marke Van Besouw mit ihren besonderen (neuen) Produkten zu präsentieren. Nachstehend ein Überblick über die bevorstehenden Veranstaltungen. Natürlich würden wir Sie gerne begrüßen!

architect@work AMSTERDAM (NL)

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 vindt ARCHITECT@WORK plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Het wordt de eerste editie van het event in de metropoolregio Amsterdam. 

In Amsterdam presenteren we weer de nieuwste innovaties. Het beursconcept leent zich prima om de noviteiten op gelijkwaardige manier te presenteren. Specifiek voor (interieur)architecten, designers en stylisten. 

Locatie: Taets Art and Event Park, Middenweg 62       Hembrugterrein 1505RL Zaandam 

Datum: 27 en 28 september 2023 

Voor meer informatie: https://amsterdam.architectatwork.nl/

wORKSPACE DESIGN SHOW AMSTERDAM (NL)

Workspace Design Show brengt de Benelux community van werkplekinterieurs samen om de beleving van de werkplekken van morgen te verkennen van 11 - 12 oktober 2023 in de RAI in Amsterdam.

Meer dan ooit is de toekomst gebaseerd op saamhorigheid, samenwerking en de geest van samenwerking. Werkplekken moeten omgevingen creëren die creativiteit en innovatie stimuleren en tegelijkertijd flexibel zijn voor de flexibele werkmodellen die mensen nodig hebben.

Bezoek Nederland's toonaangevende evenement voor werkplekinterieur en -design en kom netwerken, thought leadership en de nieuwste producten om kantoren te transformeren. 

Locatie: RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078GZ Amsterdam   

Datum: 11 en 12 oktober 2023

Voor meer informatie: https://workspaceshow.nl/

Meisterhaftes Mailändisch (IT)

The place to be. Voor de nieuwste interieurtrends moet je in Milaan zijn. Elk jaar presenteren wij onze nieuwste collecties en designs op Masterly Milano.

Het imposante Palazzo dei Giureconsulti vlak naast de Duomo fungeert als decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven. 

Masterly laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel,- textiel-, bouw- en accesoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur. 

Locatie: Palazzo dei Giureconsulti

Datum: 16 tot 21 april 2024

Für weitere Informationen: www.masterly.nu